JUST DIASPORA

Asociatia romanilor de pretutindeni!
DESPRE NOI

 

“JUST DIASPORA” este o asociatie din Mannheim ce a luat fiinta din dorinta de implicare in promovarea unei campanii de informare si consiliere a romanilor din Diaspora

“DIASPORA PE BUNE” acesta este sloganul nostru, al celor care am pus bazele Asociatiei ” JUST DIASPORA”, cu sediul in Mannheim.

Ne-am propus sa contribuim la promovarea drepturilor romanilor rezidenti in Germania, a mecanismelor juridice demarate impotriva discriminarii si a altor violari ale drepturilor omului, inclusiv a traficului de ființe umane, a violenței domestice, a evacuărilor forțate, a abuzurilor poliției și a infracțiunilor motivate rasial ori de alta natura.

Asociatia ” JUST DIASPORA” asigura informare, consiliere și, dupa caz, reprezentare juridică pentru membrii sai si nu numai, la nivel european.

SPECIALISTI IN CONSULTANTA
Proiectul „DIASPORA PE BUNE” se asociaza cu perseverenta, fiind deja angajat intr-o lupta pe termen lung.

Membrii asociatiei noastre sunt simpli cetateni, nu oameni politici, oameni care traim de ani buni in Diaspora, persoane care, prin implicarile nostre, am impus institutiilor din Diaspora sa respecte drepturilor romanilor rezidenti.

Am ales sa ne implicam, ne dorim sa traim civilizat, respectati de tara de rezidenta, doriti de Romania.

Beneficiem de o campanie bazata pe trairi, pe valori, pe proiecte.

Pornim o campanie pozitiva in care invitam cu sugestii si propuneri pe toti cei care doresc o viata in Diaspora mai buna, un parlament roman si european care sa ne recunoasca drepturile, sa fie mandri de noi.

Cei de acasa stiu ca in Diaspora se afla fii, fiicele, fratii si surorile lor.

Va invitam pe toti cei interesati sa puneti umarul la demersurile asociatiei prin care romanilor din Diaspora sa li se recunoasca volumul de munca, prin care sistemul de asigurari sociale sa fie pe acelasi palier cu al cetatenilor autohtoni, prin care nimeni sa nu mai fie mai presus de lege.

 

Adresa

Werderstraße 16, 68165 Mannheim

telefon

+49 1579 2388744

CONTACT

office@justdiaspora.com

juridic@justdiaspora.com

contabilitate@justdiaspora.com

credite@justdiaspora.com

PROGRAM

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: 11:00 – 18:00
Duminica: Inchis