CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ GRATUITĂ

Un singur partener pentru toate soluțiile financiare!
  • Oferim consultanță specializată în obținerea de credite, asigurări auto și generale în Germania.
  • Va susținem în vederea cumpărării unei locuințe în Germania cu ajutorul și de la Statul German.
  • Analizăm nevoile tale, astfel vei șți exact ce, cum și când se poate.
  • Îți oferim soluții alternative, iar tu decizi ce este important pentru ține.
  • Întocmim dosarul, îți oferim suport la strângerea, completarea și depunerea actelor
  • Ai consultanță juridică pentru creditele cu ipotecă.
  • Te informăm despre ce se întâmplă cu dosarul tău de credit.
  • Gestionăm relația cu evaluatorii, notarii, asigurătorii
  • Susținem dosarul în procesul de aprobabre, jucăm rolul unui avocat în relația cu banca
  • Va suntem alături pe termen lung, oferindu-va: claritate, transparență și echilibru financiar.
Subvenții guvernamentale

O componentă esențială a consultării noastre este luarea în considerare a subvențiilor guvernamentale și a posibilelor economii de impozite. Mai ales în perioadele cu rate ale dobânzii scăzute, este mai important ca niciodată să folosiți astfel de avantaje ca un fel de înlocuire a dobânzii. Vă vom arăta cum. Știați, de exemplu, că, chiar dacă aveți un minijob  puteți beneficia de toate avantajele pensiei Riester? Sau că puteți deduce asigurarea privată de îngrijire pe termen lung ca cheltuieli speciale pentru și a vă reduce taxele plătite către statul German?

PROPRIETAR IN GERMANIA

Propria dvs. locuință poate deveni realitate! Când ne întemeiem propria familie sau chiar mai devreme această opțiune devine mult mai importantă. La momentul actual ratelor sunt foarte mici la dobânzi și asta ne oferă posibiltatea să accesăm un credit imobiliar la cele mai bune condiții. În plus noi vă vom arăta exact cum să beneficiați si de subvențiile guvernamentale. În loc să plătiți chirie în fiecare lună, cel mai bine este să investiți acești bani pentru propria locuință. Noi vă vom întruma complet și vă vom arăta care sunt toate posibilitățile dvs.

PROTECTIA BUNURILOR

Viața este un risc. Și când soarta lovește, ai nevoie de ajutor bun și de încredere. În acest fel, puteți remedia rapid și ușor o daună în locuința dvs., puteți înlocui obiectele de valoare după o spargere sau rezolvarea formalităților după un accident de mașină. Vă analizăm situația cu precizie, vă ajutăm să închideți decalajele de acoperire și vă suntem alături și în cel mai cazurile neplăcute.

Sănătate și prevenirea riscurilor!

Sănătatea este cel mai valoros atu al dvs.. Putem simți acest lucru mai ales atunci când este amenințată. Într-o astfel de situație, nu doriți să vă faceți griji cu privire la securitatea dvs. financiară. Împreună cu partenerii noștri, vă protejăm și vă asigurăm că primiți cea mai bună îngrijire posibilă – în caz de boală, călătorie, bătrânețe sau în cazul unei dizabilități profesionale.

CREDIT DE NEVOI PERSONALE

DOBANDA DE LA 2.99% PE AN.

REFINANTARE CREDIT

Refinanțează-ți creditele mai vechi și poți beneficia de dobânzi mai mici și de perioade de creditare extinse, astfel încât să-ți fie mai ușor să plătești ratele.