PROPRIETAR ÎN GERMANIA

Propria dumneavoastră locuință poate deveni realitate!
TIPURI DE FINANȚĂRi
FINANȚARE IMOBILIARĂ!
Ești unul dintre acei oameni care vor să-și îndeplinească visul de a avea propria casă? Cu sau fără capital propriu: suntem partenerul dvs. atunci când vine vorba de intermediere de finanțare. Lucrăm doar cu parteneri renumiți, pe care vă puteți baza pe termen lung.
BAUSPAREN – ASIGURAȚI-VĂ CEA MAI MICĂ DOBÂNDĂ!
Indiferent dacă intenționați să construiți sau să cumpărați o casă sau doriți să vă modernizați propria casă: Cu Bausparen puneți bazele financiare pentru realizarea dorințelor voastre de viață și rămâneți flexibil. Construiți-vă propriul capital într-o manieră sigură și asigurați-vă dreptul la un împrumut cu o dobândă minimă garantată, indiferent de fluctuațiile ratei dobânzilor de pe piața.
WOHNRIESTER – UTILIZAȚI SUBVENȚII DE LA STAT PENTRU PROPRIA LOCUINȚĂ!
Dacă doriți să locuiți în propriul apartament sau în propria dvs. casă, puteți primi sprijin de stat sub formă de subvenții Riester pentru construcții sau finanțare ulterioară.
OBȚINEREA FINANȚĂRII PENTRU PROPRIA LOCUINȚĂ!
Aveți un blocaj în finanțarea proprietății dvs., deoarece capitalul dvs. nu este încă suficient pentru a obține un împrumut? Împreună cu partenerii noștri, oferim opțiuni de finanțare intermediare, astfel încât să vă puteți realiza visul de a avea propriii locuință.
FINANȚARE PENTRU MODERNIZARE ȘI RENOVARE!
Sunteți deja proprietarul unui apartament sau al unei case și doriți să construiți un etaj nou sau să economisiți energie izolând pereții și ferestrele într-un mod modern? Nicio problemă: partenerii noștri oferă opțiuni de finanțare atractive, astfel încât să vă puteți face casa mai confortabilă și să-i măriți valoarea.
Rambursarea creditului imobiliar prin asigurarea de viață!
Dacă faceți un credit ipotecar pentru a cumpăra sau construi propria proprietate, aveți opțiunea de a vă folosi asigurarea de viață pentru a rambursa împrumutul. Ne-ar face plăcere să vă sfătuim cu privire la ofertele relevante de la partenerii noștri.