PROTECȚIA BUNURILOR

Un singur concept de asigurare care conține tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja pe dvs. și capitalul dvs.!
TIPURI DE asigurĂRi
Asigurare auto: întotdeauna în siguranță!
Pentru unii, a avea propria mașină este ca un membru permanent al familiei pe care toată lumea îl ia în vacanță, pentru alții este pur și simplu indispensabil să ajungă la muncă sau să vă luați copii de la școală. Deci, este important să vă asigurați că totul merge fără probleme în caz de accident sau daune.
Asigurare de răspundere civilă – dacă provocați daune față de terți!
Deteriorarea bunurilor sau vătămarea corporală poate însemna rapid ruina financiară pentru cei care au provocat-o. Asigurarea de răspundere civilă personală este, prin urmare, o necesitate pentru a vă proteja împotriva eventualelor pretenții ridicate pentru daune de la terți. Experții și susținătorii consumatorilor recomandă urgent acest lucru.
Asigurarea bunurilor din gospodărie – astfel încât proprietatea dvs. să fie protejată!
Fie că este vorba de o scurgere de apă de la robinet ca urmare a unei conducte sparte și a daunelor asociate mobilierului sau, în cel mai rău caz, chiar a unei spargeri în care sunt furate bunurile personale sau obiectele de valoare. Există o asigurare pentru bunurile casnice care vă rambursează valoarea bunurilor.
Asigurarea clădirii – pentru casa ta!
Îți pasă de casa ta? Atunci ar trebui să vă asigurați casa în mod cuprinzător împotriva celor mai importante pericole!
Asigurare de protecție juridică: astfel vă obțineți drepturile!
Un litigiu în instanță poate costa rapid câteva mii de euro. În astfel de situații, este bine să aveți o asigurare de protecție legală care să vă protejeze financiar. Nu renunta la dreptul tau doar pentru ca nu îți permiti un avocat.
Asigurare de călătorie: bucurați-vă de vacanță!
Nu puteți călători din motive importante sau vă pierdeți bagajul? Acest lucru este enervant și, de obicei, scump. Cu asigurarea de călătorie, vă puteți asigura pe dvs., familia dvs., călătoria și bagajele împotriva acestor riscuri.