SĂNĂTATE ȘI PREVENIREA RISCURILOR!

Sănătatea este cel mai valoros atu al dumneavoastă!
TIPURI DE asigurĂRi de sĂnĂtate
Asigurare de invaliditate: protejați-vă valoarea muncii!
Riscul de incapacitate de muncă este adesea subestimat. Munca ta este cel mai mare atu al tău! Statistic, una din patru persoane devine incapabila de a munci. Boala mintală este una dintre cele mai frecvente cauze și acesta boala afectează și grupuri profesionale presupuse inofensive, cum ar fi lucrătorii de birou. Și numai în cazul în care într-adevăr nu mai puteți lucra – adică nu într-o altă profesie decât cea pe care ați învățat-o – statul oferă un nivel scăzut de protecție de bază. Cu asigurarea de incapacitate de muncă, vă asigurați veniturile pentru a acoperi costurile continue, precum întreținerea familiei, locuința sau o mașină.
Asigurare de sănătate suplimentară: asigurați-vă beneficii suplimentare!
În multe cazuri, asigurarea legală de sănătate nu acoperă prestații suplimentare – fie că este vorba de proteze dentare sau ochelari de înaltă calitate. Cu planul de sănătate vă puteți pune la dispoziție propria protecție personală a sănătății. Decideți singur ce zone doriți să vă asigurați!
Asigurare de sănătate privată completă: acoperire completă pentru dvs.!
Alegerea liberă a medicului, tratamentul medicului șef și a camerelor duble în spital – cu GesundPro primiți servicii complete de sănătate și, dacă vă veți simți vreodată bolnav, îngrijire completă de înaltă calitate.
Asigurare privată de îngrijire pe termen lung: acoperire împotriva costurilor ridicate!
Nimeni nu vrea să devină un caz de asistență medicală și să fie dependent de ajutorul din exterior. Dar la bătrânețe, aproape 40% dintre oameni au nevoie de îngrijire și mulți chiar mai devreme. Beneficiile asigurarii legale sunt adesea insuficiente și dacă persoana care are nevoie de îngrijire nu este asigurată bine, va fi nevoie de ajutorul familiei pentru a supraviețui. Deci, planificați din timp siguranța dvs. Noi vă vom îndruma cum să faceți asta!
Asigurarea legală de sănătate!
Marea majoritate a germanilor au asigurări legale de sănătate. La BKK Linde, sunt incluse servicii suplimentare valoroase care depășesc nivelul legal prescris. Datorită cooperării cu Generali Deutschland Krankenversicherung, puteți beneficia de avantaje atractive în ceea ce privește prețul atunci când contractați o asigurare suplimentară de sănătate sau de îngrijire pe termen lung de la Generali.
Asigurarea pentru accidente!
Peste 70% din toate accidentele au loc în timpul liber, dar asigurarea legală împotriva accidentelor nu oferă nicio protecție în acest sens. Funcționează numai în timpul orelor de lucru sau pe drum, iar serviciile sunt adesea insuficiente. Asigurarea de sănătate acoperă doar costurile pentru îngrijirea medicală necesară, dar nu și pentru deficiențele permanente. Asigurarea privată împotriva accidentelor vă protejează de consecințele financiare ale unui accident.
Asigurare de viață pe termen lung!
Dacă partenerul sau un membru al familiei moare, aceasta nu este doar o povară psihologică extremă. Dacă decedatul este, de asemenea, principalul întreținător, costurile necesare vieții nu vor mai putea fi acoperite și sprijinul de la stat este foarte departe de a fi suficient. Cu asigurarea de viață pe termen lung, vă puteți proteja familia de acest risc existențial chiar și cu contribuții reduse