SUBVENȚII GUVERNAMENTALE

Vă invităm să vă informăm despre posibilitățile dumneavoastră!
TIPURI DE SUBVENȚII
PENSIA RIESTER
Cu pensia Riester puteți să vă finanțați o parte din economiile dvs. pentru bătrânețe prin subvenții de la stat. În special, persoanele cu venituri mici pot construi o pensie atractivă cu sume mici și aveți posibilitatea să primiți subvenții suplimentare pentru copii sau tineri profesioniști. Dacă aveți venituri mai mari, puteți beneficia de avantaje fiscale prin pensia Riester.
PENSIA DE BAZĂ – RÜRUP!
Cu pensia de bază subvenționată de impozite, persoanele fizice autorizate, profesioniștii independenți și persoanele cu venituri mari își pot asigura rentabilitate suplimentară pentru asigurarea pentru limită de vârstă. Pentru 2020, puteți revendica 90% din contribuțiile dvs. în scopuri fiscale și 92% pentru 2021. Până în 2025, partea finanțată va crește anual cu 2 puncte procentuale până la 100%. Puteți reinvesti impozitele pe care le economisiți pentru a acumula capital flexibil suplimentar pentru pensia dumneavoastră.
SUBVENȚII GRATUITE DE LA ANGAJATOR ȘI STAT VL!
V-ați întrebat deja dacă aveți dreptul la beneficii de creștere a capitalului personal(VL) de la angajatorul dvs.? Dacă da, veți primi până la 40 de euro pe lună în plus pentru a vă crește capitalul. Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți tipul corect de investiții care se potrivește obiectivelor dvs.
PENSIA OPERAȚIONALĂ!
Din 2002, fiecare angajat are dreptul legal la compensarea amânată ca parte a unui sistem de pensii al companiei. Angajatorul dvs. plătește o parte din salariul dvs. brut direct într-o asigurare de pensie. În acest fel, se economisesc impozitele și contribuțiile de asigurări sociale și, de asemenea, faceți economii pentru pensionare.
SUBVENȚII DE LA STAT PENTRU LOCUINȚE!
Statul încurajează achiziționarea de imobiliare cu prima de construcție a casei dacă venitul dvs. nu depășește anumite limite. În cazul unui contract de Bausparen, statul contribuie la rata dvs. cu subvenții. Vom fi bucuroși să vă explicăm cum să solicitați subvenția pentru locuințe.
ASIGURAȚI-VĂ O ÎNGRIJIRE PRIVATĂ PE VIITOR!
Nimeni nu vrea să devină un caz de asistență medicală și să fie dependent de ajutorul din exterior. Dar la bătrânețe, aproape 40% dintre oameni au nevoie de îngrijire și mulți chiar mai devreme. Beneficiile asigurarii legale sunt adesea insuficiente și dacă persoana care are nevoie de îngrijire nu este asigurată bine, va fi nevoie de ajutorul familiei pentru a supraviețui. Deci, planificați din timp siguranța dvs. Noi vă vom îndruma cum să faceți asta!